Autor: 021.rs

Novi Sad
20.09.2017.
14:32 > 15:16
Do 24. septembra otvoreno je glasanje za najbolja projektna rešenja za uređenje javnih prostora u mesnim zajednicama Južni Telep, Sremska Kamenica, Kovilj i Detelinara.
  • Sava

    21.09.2017 08:40
    Moram da izrazim svoje nezadovoljstvo posle pregledanja predloga. Nisam detaljno ni pregledao predloge jer je stranica sajta uzasna.
    - trebali su staviti crtez prazne parcele i eventualno fotografije trenutnog stanja pa posle grupisati resenja pored tog crteza i fotografije da se lakse shvati sta se unapredjuje
    - stavite vise slika resenja (iz vise uglova ako ih je arhitekta dostavio) jer iz jedne slike resenja je tesko uocljivo sta se predlaze
    - treba staviti slike u punoj rezoluciji/velicini i smanjiti jpeg kompresiju jer su cak i slova razmazana a kamo li crtezi i fotografije
    Neka (gotovo polovina) resenja je vrlo tuzno prezentovana. Da li je rok bio prekratak za izradu boljih vizuelnih prezentacija ili su se na konkurs prijavili unapred pozati pobednici koji nemaju potrebne kvalifikacije, ne znam ali je dosta resenja prezentovano ispod proseka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna